Kryefjala Logo

Këto gjëra në Instagramin tuaj nuk i pëlqejnë asnjë mashkulli

5 Prill, 2022 | 12:38 pm

1-Citate nga poetë/këngëtar dhe frymëzuese
Janë plot 25% e meshkujve që mendojnë se citatet poshtë fotos duken të bezdisshme.

2-Hashtag-et poshtë fotove
Janë rreth 40% meshkujt që kanë zgjedhur hashtag-et si diçka acaruese,ju duken totalisht të panevojshme.

3-Fotografi me fëmijë
E çuditshme por e vërtet.Postimi i tepërt me fëmijë të vegjël të shoqeve apo familjes,meshkujt e shikojnë si opsion për të marrë më shumë like-s,

4-Fotot gjysëm nudo
Është e bukur për një moment por asnjë mashkull nuk do donte që ajo të ishte e dashura e tij.

Të ngjashme