Kryefjala Logo

Këtë shenjë horoskopi i mungon shumë jeta prej..beqari!

4 Tetor, 2023 | 12:04 pm

Ka një shtytje drejt pavarësisë në këtë ditë.

Kjo mund të bëjë që shumë prej nesh të dëshirojmë një lloj të caktuar përvoje në veçanti: përvojën e të qenit … beqar.

•Peshorja

Sot, keni dëshirë për beqarinë thjesht sepse nuk jeni aq në të me partnerin tuaj.

Kjo mund të kalojë ose mund të vazhdojë. Gjithçka që dini është se i gjithë ky koncert i marrëdhënies nuk është gjithçka që duhet të jetë, sipas mendimit tuaj.

Gjatë Mërkurit në Peshore më 4 tetor 2023, do të dëshironi të rrëshqitni në botën tuaj private të fantazisë dhe të shijoni idenë se si do të ishte të ishe vetëm … single.

Nuk është se ju domosdoshmërisht dëshironi dikë tjetër.

Ju jeni zhytur në jetën e marrëdhënieve tani.

Romanca është e mirë kur je në humor për të.

Ju nuk jeni në humor për të.

Ju thjesht dëshironi të jeni beqarë dhe vetëm, edhe nëse kjo është një fantazi e përkohshme. Gjithçka është në rregull.

Ju e dini se çfarë po bëni dhe nuk planifikoni të lëndoni ndjenjat e askujt për shkak të kësaj.

Kjo është gjëja juaj, peizazhi juaj privat i mendimit.

Ju lejohet të lini mendjen tuaj të endet.

Të ngjashme