Këshilla të vlefshme për femrat që duan të mbesin shtatzënë

1 vit më parë

Si fillim bëni mirë që ju dhe partneri të ndryshoni regjimin ushqimor.

Është shumë e rëndësishme të dini se vezët maturohen dhe qelizat e spermës zhvillohen para se të jenë gati për ngjizje ndaj këto këshilla dietike do t’ju ndihmojnë në cilësinë e proçesit dhe rrit shanset që shtatzënia të jetë e shëndetshme.

Hapat:

1-Konsumoni ushqime sa më natyrale që të jetë e mundur.

2-Konsumoni sa më shumë proteina.
Konsumoni ushqime me larmi në ngjyra dhe stinore

3-Konsumoni ushqime të pasura në yndyra të shëndetshme.

4-Mos nxitoni gjatë konsumimit të vakteve.

5Nëse është e nevojshme, merrni edhe ilaçe për të plotësuar lëndët që ju mungojnë në trup(këshillohu para me një mjek)

6-Konsumoni perime me ngjyrë.

Të ngjashme