Këshilla për të ruajtur një raport pa obligime me partnerin

9 muaj më parë

1-Komunikimi është çelësi kryesor.

Nëse ju nuk dëshironi të krijoni një marëdhënie serioze atëherë duhet t’ja shprehni partnerit tuaj dhe t’i shpjegoni se po kërkoni vetëm që t’ja kaloni bukur pranë njëri-tjetrit.

2-Krijoni limite dhe përmbajuni atyre.

Përpiquni që ta takoni njëri-tjetrin fundjavave dhe jo shpeshherë pasi nëse kjo do të ndodhte atëherë ju do të përfshiheshit në një marëdhënie.

3- Njihuni edhe me njerëz të tjerë.

Të keni takime të shumta me njerëz të ndryshëm do ju ndihmojë që të mos afeksionoheni shumë pas dikujt.

4-Mësoni vlerën tuaj.

Eshtë e natyrshme të bëheni xheloz për partnerin tuaj, por mos harroni se kjo ishte zgjedhja juaj dhe mos harroni që nuk duhet të hidheni në sulm menjëherë.

5-Mbajeni raportin tuaj larg rrjeteve sociale.

Të postoni shumë foto me personin tuaj do të shkaktonte shumë keqkuptime.

6-Sigurohuni që jeni në të njëjtën fazë për sa i përket marëdhënieve intime.

Të kesh takime të shumta me individë për të kaluar një kohë të bukur është diçka që pranohet, por duhet të jeni të kujdesshëm përsa i përket marëdhënieve intime.

7-Bëni gjithmonë atë çfarë është më e mira për ju.

Shumë individë kërkojnë të zbulojnë sa më shumë detaje rreth personit me të cilin takohen. Mirëpo nëse kjo gjë nuk ju pëlqen dhe ju bezdis duhet që t’ja bëni të qartë partnerit tuaj që në fillim.

Të ngjashme