Këshilla falas për beqarët në kërkim të dashurisë

5 muaj më parë

1-Krijoni një ekuilibër
Nëse keni krijuar një lidhje dhe dëshironi të qëndroni gjithë kohës me partnerin po bëni gabim.
Mos e humbisni lirinë tuaj!

2-Harro të shkuarën
Gabimi më i madh që bëni është të stepeni nga frika e eksperiencave të kaluara.Mos e bëni më këtë.

3-Stop presionit
Nëse përmendni fjalën “ lidhje serioze” bëhuni gati që t’ju braktisë,gjërat rrjedhin vet pa e ditur asnjëherë fundin.

Të ngjashme