Kryefjala Logo

Kësaj shenje nuk po i ecën asgjë mbarë këto kohë, përse?

17 Nëntor, 2022 | 12:49 pm

Kur diçka nuk shkon duket si ajo fija e getave që tërheq pas vetes të gjithë getën dhe shkatërron gjithçka.
Nga 12 shenjat e horoskopit,njëra në veçanti duket se nuk po kalon nëpër kohë të mira.
Zbulojmë për cilën shenjë e kemi fjalën:

•Binjakët
Mos u shqetësoni shumë të dashur Binjakë pasi koha juaj ‘e vështirë’ është vetëm minimalisht e ashpër.
Mënyra se si manifestohet është në mënyrën se si ju në një gjendje tepër të emocionuar, ndani diçka me personin që doni dhe sapo fjalët të dalin nga goja, pendoheni menjëherë.

Nuk është se thoni ndonjë gjë të keqe ose të pahijshme, apo edhe fyese,thjesht nuk je plotësisht i sigurt kur bëhet fjalë për t’i thënë fjalë dashurie personit që adhuron dhe përpjekjet e tua duket sikur po bëjnë më shumë dëm sesa të ndihmojnë .

Por,mos u shqetësoni!
Partneri juaj ju do pa marrë parasysh çfarë dhe ata i marrin me qetësi shpërthimet tuaja të paqarta.
Por të dini se: Do të ketë turbullira dhe do të thoni gjëra që do t’ju habisin edhe ju. Përgatituni për momente të tmerrshme, por këto janë momentet që do t’ju sjellin të dyve sasi të jashtëzakonshme të qeshurash në të ardhmen.

Të ngjashme