Kryefjala Logo

Kësaj shenje në horoskop nuk i qesh buza!

2 vite më parë

Peshqit! Si shenja më e ndjeshme dhe më seriozja,peshqit e kanë të vështirë të qeshin menjëherë sidomos nëse kanë kaluar një periudhë të vështirë.

Në shumicën e rasteve i marrin gjërat më shumë seriozisht se sa duhet dhe nga serioziteti i tyre ta marrin si një sulm personal ndaj tyre. Edhe pse është një shenjë shumë harmonike,

Peshqit e humbasin këtë veçori në momentin që bien pre e provokimeve dhe lejojnë impulsin të flasë në emër të tyre.

Të ngjashme