Kryefjala Logo

Kërkuam dhe gjetëm këto betime në altar që mund ti përdorni në dasmën tuaj

17 Nëntor, 2022 | 12:48 pm

Studiuesit kanë zbuluar se dasmat janë ngjarje thellësisht domethënëse të jetës, por ne nuk e dimë vërtet pse janë kaq domethënëse.
Martesa mund të jetë thjesht për të festuar një moment historik,njohjen e marrëdhënies që një çift ka ndërtuar së bashku dhe dashurinë që ata ndajnë me njëri-tjetrin.
Por edhe dasmat janë shumë të orientuara drejt së ardhmes, pasi çifti premton publikisht se do të ruajë lidhjen e tyre për gjithë jetën.
Dhe premtimet solemne që të porsamartuarit i bëjnë njëri-tjetrit para miqve dhe familjes së tyre më të ngushtë, tregojnë në thelb se pse dasmat kanë një ndikim kaq emocional.
Disa nga betimet më të bukura i kemi sjellë si më poshtë:

• “Unë premtoj se do të respektoj, admiroj dhe vlerësoj për atë që je, si dhe për personin që dëshiron të bëhesh”

• “Unë premtoj të kërkoj një kuptim të thellë të dëshirave, frikës dhe ëndrrave të tua”

• “Unë premtoj të jem pranë teje kur të kesh nevojë për mua, sa herë që ke nevojë për mua”

•”Unë premtoj të ushqej qëllimet dhe ambiciet e tua,të të mbështesë gjatë fatkeqësive dhe të festoj triumfet e tua”

•”Unë premtoj të ngulmoj kur kohët bëhen të vështira, duke e ditur se çdo sfidë me të cilën mund të përballemi, do t’i mposhtim ato së bashku”

Të ngjashme