Kërkesa e veçantë e klientit:Një kafe me shije Lana Del Rey!

1 javë më parë

Një burrë në Bullgari kohët e fundit postoi një video të TikTok duke theksuar ndërveprimin e tij me punonjësit e Starbucks pasi kërkoi një kafe me shije si Lana Del Rey.

Lana Del Rey, kantautorja amerikane që qëndron pas këngës hit “Summertime Sadness”, është e famshme për tingullin e saj melankolik – ajo për të cilën ajo nuk është e famshme, megjithatë, është të ketë shijen e saj të kafesë në Starbucks.
Burri u kritikua se u kërkoi punonjësve të Starbucks të bënin një kafe me shije si “Lana Del Rey”.

Kirill, i njohur gjithashtu me emrin e tij të skenës Orphy, është një këngëtar nga Ukraina që poston shpesh video në TikTok-un e tij duke shfaqur zërin e tij duke kënduar ndërsa këndonte në një shesh pazari. Në këtë video, të postuar dy ditë më parë,Kirill vendosi të ngatërrojë formulën e tij duke shkuar në një Starbucks lokal për t’u kërkuar baristëve një pije specifike.
“Kam nevojë për një kafe me shije si Lana Del Rey,” hyn ai dhe pyet gruan që punon në regjistrin. Menjëherë i ndriçojnë sytë (në mënyrën më të keqe) dhe ajo i rrotullon sytë me kërkesën e çuditshme. Duke i kërkuar koleges së saj që të vijë dhe ta kuptojë këtë me të, Kirill vazhdon.

“Ndoshta me kanellë,” thotë ai, “Ose – qershi në verë. Lana Del Rey.” Këto janë referenca për këngët “Cinnamon Girl” dhe “Cherry”, të dyja nga Lana Del Rey.

Punëtorët duken të demoralizuar pasi ka të ngjarë të kenë të bëjnë me klientë të tmerrshëm ose kërkesa të çuditshme çdo ditë – kjo do të ishte ajo që ata përfundimisht do ta krahasonin pasi nuk ka pije “Lana Del Rey” në Starbucks.

“Po, ne e njohim Lana Del Rey-n, por nuk dimë si të…” përgjigjet gruaja që punon në arkë përpara se të dy gratë të bashkojnë mendjen së bashku për të kuptuar se cila do të ishte pije.
Kirill vendosi t’i ndihmonte duke thënë se mund të bënin diçka “si Lana”.

Aludimi ishte në këngë, dhe kështu gruaja që erdhi për të ndihmuar arkëtarin origjinal tha “Ne mund të bëjmë kafe me aromë kanelle dhe mjedër”, duke zgjedhur mjedrën pasi ndoshta nuk kishin asnjë shurup qershie në atë kohë.

I kënaqur me këtë ide, Kirill thotë “po, po, po”, përpara se të pyesë se çfarë madhësish kanë. “Jo Grande, Del Rey,” thotë ai, duke iu referuar një tjetër ylli të famshëm të popit amerikan Ariana Grande.

Pasi pagoi pijen, gruaja që qëndron pas regjistrit komplimenton këngën e Kirillit, duke pretenduar se e ka parë atë duke kënduar në shesh më parë, por biseda e tyre ndërpritet nga një prerje e Kirillit që ishte ulur pranë dritares duke kënduar më shumë para se të marrë pijen e tij dhe ta provojë atë për kamerën.

Të ngjashme