Keni një sekret? Mos ja tregoni askujt, përndryshe…

12 muaj më parë

1-Planet
Mos trego kurrë planet që ke deri në momentin që i ke bërë realitet ato.

2-Nderet që bën
Mos e lavdëroni veten për shkak të veprave të mira!

3-Guximin dhe trimërinë tuaj
Sdidat me veten,ato të brëndshmet që askush nuk i shikon,mos i ndaj me të gjithë.Bëhu vetë zot i fatit tënd.

4-Problemet familjare
Kujtoni se sa më pak që të flisni për problemet e familjes suaj, aq më e fortë dhe më e qëndrueshme do të jetë ajo.

5-Thashethemet
Thuhet se njeriu që kthehet në shtëpi dhe tregon të gjitha thashethemet të cilat i ka dëgjuar gjatë ditës, nuk dallon asgjë nga njeriu i cili hyn në shtëpi dhe nuk i heq këpucët.

Të ngjashme