Keni dëgjuar të flitet për dietën Parleo?Ju prezantojmë ne

3 muaj më parë

•Kjo dietë shpejton metabolizmin dhe lufton sëmundjet e zemrës.

Çfarë duhet të hani?

Fruta dhe perime nga të gjitha llojet. Mos e eleminoni mishin, por konsumojeni vetëm 1 herë në javë.

Çfarë nuk duhet të hani?

Ndalohet plotësisht konsumi i produkteve të bulmetit dhe alkooli. Gjithashtu nuk duhet të hani ëmbëlsira.

Të ngjashme