Kryefjala Logo

Këngët më të pista të të gjitha kohërave

14 Janar, 2023 | 1:59 pm

Këto janë, fjalë për fjalë, këngët më të çuditshme për seksin ,femrat,makinat dhe paratë.
Janë këngët më eksplicite të të gjitha kohërave dhe janë vendosur në rend të çrregullt:

•The Weeknd, “What You Need”
The Weeknd është si një magjistar seksi.
Ai thotë se mund të bëjë gjithçka që njeriu juaj bën tre herë. Vokali i tij e bën ftesën më të parezistueshme. Padyshim një nga këngët më të pista ndonjëherë.

•George Michael, “I Want Your Sex”
George Michael shpesh testoi kufijtë e censurës dhe i tha dashnorit të tij të ardhshëm saktësisht se çfarë donte. Në tekst ai thotë “Çdo mashkull ka durimin e tij dhe ja ku përfundon i imi/ Dua seksin tënd”.

•Anaconda-Nicki Minaj
“E lashë ta godasë ‘sepse ai thotë kokainë / Ai më hedh sallatën si emri i tij Romaine.”

•Partition-Beyonce
“Ai më kapi të gjithë butonat dhe më grisi bluzën / Ai Monica Lewinski’d të gjitha në fustanin tim.”

•Woohoo-Christina Aguilera/Nicki Minaj
“Të gjithë djemtë mendojnë se është tortë kur shijojnë ***tim/ Nuk të duhet as një pjatë, vetëm fytyra jote!”

•“Satisfaction,” Rolling Stones
Në përgjithësi, kjo këngë ka të bëjë me mundimet e jetës moderne, por meqenëse një nga ato mundime është “përpjekja për të bërë një vajzë që më thotë baby, më mirë kthehu, ndoshta javën tjetër”…

•Like a Virgin-Madonna
Në vitin 1984, “Like a Virgin” u pa si provokuese, por jo shumë e ndyrë. Më pas, në vitin 1992, Reservoir Dogs u publikua dhe “Like a Virgin” u bë në mënyrë retroaktive një nga këngët më eksplicite që kanë parë ndonjëherë listat e Billboard.

•Candy Shop-50Cent
Ju e dini besoj që oferta e 50 Cent për të “të lejuar të lëpish lëpirëse sheqeri” është një lloj metafore…

Të ngjashme