Kryefjala Logo

Këngë emocionuese të Krishtlindjeve që në të vërtetë janë tepër të frikshme

20 Dhjetor, 2022 | 12:40 pm

Nga meloditë e përjetshme deri te këngët klasike më moderne të Krishtlindjeve (“All I Want For Christmas Is You” do të përsëritet që tani deri në Vitin e Ri), këto këngë janë argëtuese për t’u kënduar së bashku ndërsa jeni duke paketuar dhuratat, duke dekoruar pemë, duke varur dritat e Krishtlindjeve, ose thjesht duke parë televizon në divan.
Po i keni hyrë ndonjëherë me thellë këtyre këngëve?
• “Let It Snow”

“Let It Snow” në thelb thotë, “Hej, për sa kohë që unë jam shtrirë sot, kujt i intereson për një dimër bërthamor?”
Do ta kesh kur të marrësh faturën e energjisë dhe të kuptosh se ka zi buke të përhapur!

•”All i want for Christmas is you”
Ne e bëmë të paligjshme skllavërinë shumë kohë më parë.
Ne bëmë një luftë për të.
Pra, të lutesh dhe të përgjërosh dhe të vajtosh një qenie tjetër njerëzore dhe të kërkosh që ata të bëjnë të bukur krishtlindjen tuaj është shumë..kot.

• “Baby, it’s cold outside ”
Një burrë po ju lutet që të qëndroni natën, pavarësisht se ju thoni vazhdimisht “jo”?
Seriozisht, kjo është ndoshta kënga e preferuar e Krishtlindjeve e Robin Thicke.

•”Santa Claus is coming to town”
Mos veproni sikur kjo është në rregull. Nëse një burrë mbipeshë dhe me mjekër i sheh vërtet fëmijët kur janë duke fjetur dhe e di kur janë zgjuar, duhet të telefononi policinë.

Të ngjashme