Kryefjala Logo

Kemi gjetur kodin që hap telefonin e partnerit pa bërë debat

29 Mars, 2022 | 2:50 pm

Kurioziteti dhe dëshira për të zbuluar informacionet e fshehta në telefonin e partnerit tuaj gjithmonë është i madh.

Kemi gjetur një kod të thjeshtë që mund t’ju bëjë të keni akses në celularë tipi Iphone.

Gjithçka bëhet duke formuar *3001#12345#* dhe pastaj të shtypni butonin që bën telefonata.

Do shikoni se ekrani i telefonit do të marrë ngjyrë gri(mos u tremb) sepse pas kësaj do t’ju dalë informacioni.

Një nga gjërat më të dobishme është një tregues i detajuar i fuqisë së sinjalit të internetit që shfaqet në këndin e sipërm të majtë.

Duke formuar *#06# do të zbuloni numrin identifikues IMEI.
•Çfarë është IMEI?

IMEI mund të përdoret për të fikur telefonin tuaj në rast se ua vjedhin atë.

Të ngjashme