Kemi gjetur dietën e Meghan Markle dhe do e ndajmë me ju!

3 muaj më parë

The Flexitarian Diet’ dhe renditet e dyta në listën e dietave më të mira në botë (pas asaj mesdhetare).

Kjo dietë përfshin konsum të limituar të mishit dhe peshkut në vetëm disa ditë të javës dhe rrjedhimisht është miqësore me planetin.

Është një regjim vegjetarian fleksibël që nuk e heq totalisht mishin, ndërkohë që perimet janë ushqimi kryesor, bashkë me drithrat ose frutat e thata.

“The Flexitarian” është një regjim të cilit duhet t’i qëndorni besnik vetëm në këto pika:

Konsumoni fruta dhe perime në 40% të saj. Në po të njëjtën sasi konsumoni edhe fruta të thata, bamje, fasule, drithëra dhe vetëm 20% e dietës duhet të ketë përmbajtje shtazore.

Kjo dietë ndikon në mirëqënien e shëndetit mendor, humbjen e peshës dhe mbajtjen e saj stabël, gjithashtu zbut rriskun për sëmundje kardiovaskulare dhe diabet.

Të ngjashme