Kryefjala Logo

Ka një sekret si të ndaloni së debatuari me partnerin për paratë

6 Janar, 2023 | 2:35 pm

Keni të njëjtin debat me partnerin tuaj, në mënyrë të përsëritur?
Nëse po, ka të ngjarë që argumentet e përsëritura të bazohen në para, veçanërisht nëse mendimet tuaja për financat janë krejtësisht të ndryshme.
Çfarë do të thotë kur çiftet zihen vazhdimisht për para dhe çështje të tjera?

•Ata kanë frikë nga diçka e re
Ndryshimi është i frikshëm. Ata kanë frikë të kalojnë disa tela të padukshme që do të ndryshojnë përgjithmonë marrëdhënien e tyre.

•Ata dëshirojnë kontrollin
Ata besojnë se kontrolli i jashtëm është më i rëndësishëm se ndershmëria.
Shpesh, grindjet për para po maskojnë me të vërtetë çështje më të thella.
Si ta zgjidhni?
Jini të sinqertë
I rrituri që e keni për të dashur është partneri juaj i jetës, personi të cilit i jeni përkushtuar përgjithmonë.

Nëse e kapërceni bisedën financiare paramartesore, nuk është tepër vonë për t’u pastruar dhe për t’u përpjekur të jeni në të njëjtën faqe për paratë.
Sinqerisht, do të bëjë mrekulli për ndjenjën tuaj të besimit dhe intimitetit.
Nëse ai nuk ndan ndjenjat e tij për shkakun e parave, ju keni një aksident të mundshëm treni që do të ndodhte gjithsesi..një ditë!

Të ngjashme