Kryefjala Logo

Ka një mënyrë për të marrë vesh nëse ai është i interesuar për ju

2 vite më parë

1.Pulitja e shpeshtë e syve
Nëse ai po pulit sytë më shumë de zakonisht ndodh sepse ju pëlqen.
Kontakti me sy dhe i kombinuar me emocione i “detyron” sytë të thahen më shpejt.

2.Të ngacmon me fjalë
Meshkujt që janë të interesuar për një femër do të përpiqen të flasin sa më shumë që është e mundur për veten e tyre.Nuk është egoizëm por duan të lënë përshtypje të mira

3.Vë re ndryshimet dhe ato më të voglat
Nëse komenton modelin e flokëve apo nje veshje të re,tregon se ju ka studiuar dhe ndryshimin e vuri re menjëherë.

Të ngjashme