Kryefjala Logo

Ka disa tipe meshkujsh që duhen evituar në jetë..Cilët janë?

11 Korrik, 2022 | 12:44 pm

Le të biem dakort të gjithë se nuk jemi të gjithë të njëjtë.
Megjithatë, ka disa tipa që janë një JO e madhe për shumicën prej nesh, si psh një burrë gënjeshtar.
Askush nuk dëshiron të jetë me një partner që i gënjen rregullisht.
Zbulojmë tipet e meshkujve “JO”:

1-Një burrë narcisist
Ata njihen si egoistë dhe shqetësohen vetëm për veten dhe mënyrën se si ato shfaqen.
Ata nuk do t’ju duan aq shumë sa duan veten e tyre.
Do ta dëgjoni duke kritikuar të gjithë, duke folur shumë për statusin dhe arritjet e tyre, dhe jo në një mënyrë të lezetshme.

2-Kontrolluesin e fiksuar
Të jesh në një marrëdhënie me një kontrollues të fiksuar është si të jesh e burgosur.
Nuk mund të bësh asgjë pa u kthyer tek ai ose pa marrë lejen e tij.
Mendimi për të qenë në një lidhje me një mashkull që i pëlqen të ketë nën kontroll çdo detaj të vogël apo të madh do t’ju mbysë.

3-Një burrë që ka probleme besimi
Ky lloj mashkulli është pak i ndërlikuar për të qenë në një lidhje. Së pari duhet të kuptoni pse ai ka probleme besimi. A ishte diçka nga fëmijëria e tij apo një marrëdhënie e mëparshme që e bëri atë të zhvillonte çështje besimi?
Nëse i merrni gjërat ngadalë dhe punoni për besimin mes të dyve dhe ai ende nuk ju beson mund t’ju duhet të mendoni nëse jeni gati për këtë marrëdhënie.
Por, nëse provoni dhe ai përgjigjet pozitivisht dhe vini re se po ndryshon, duhet të mendoni t’i jepni një shans.

4-Burri i papërgjegjshëm
Ky lloj njeriu është ende një fëmijë që pret që nëna e tij të bëjë gjithçka për të, sepse ai nuk është pjekur ende.
Këta meshkuj gjithmonë mbështeten tek të tjerët për gjithçka dhe nuk janë të besueshëm.
Të lidhesh me këtë lloj njeriu është si të marrësh një barrë. Ata do të mbështeten tek ju për gjithçka, dhe jo në një mënyrë të lezetshme, por në një mënyrë që mund të jetë dërrmuese.

Të ngjashme