Kryefjala Logo

Ka disa tipe çiftesh,ju ku bëni pjesë?

2 vite më parë

1-Fokusin te njëri tjetri
Këto çifte kalojnë shumë kohë bashkë duke ndarë hobi dhe aktivitete të përbashkëta dhe është pikërisht kjo kohë e shpenzuar së bashku që e çon lidhjen përpara.

2-Drama
Këto lloje çiftesh marrin vendime bazuar në eksperienca të hidhura jashtë lidhjes së tyre.
Kanë shumë luhatje dhe përkushtimi i tyre ndryshon në mënyrë drastike duke sjellë fundin e hidhur,ndarjen.

3-Gjithmonë debat por shumë pasion
Konfliktet i ndihmojnë këto çifte të marrin vendime për lidhjen e tyre por nuk janë më të prirur se çiftet e tjera për t’u ndarë një ditë.
Debatet mund t’i largojnë ama pasioni i bashkon prapë bashkë.

Të ngjashme