Kryefjala Logo

Ka disa këshilla që duhen ndjekur në jetë . Kontrolloni listën

14 Maj, 2022 | 2:49 pm

Çdo ditë është e lodhshme,e dimë,shpesh e ngarkuar,kaos,rrëmujë dhe stresi përfiton të futet brenda i paftuar.

Ama ka disa këshilla që nëse jeni strikt në ndjekjen e tyre,ju sigurojmë se jeta juaj do të jetë më e qetë.

1-Kur zgjoheni në mëngjes qëndroni afro 1 orë pa prekur telefonin
2-Mos lini asgjë për momentin e fundit.

3-Qëndroni në tualet dhe bëni një grim të bukur
4-Gjeni kohë të pino kafenë e mëngjesit ulur jo duke vrapuar për në punë

5-Mos përjetoni edhe ju emocionet e të tjerëve sepse ngarkoni vetem me diçka që nuk ju përket
6-Jo më “gënjeshtra të bardha”,e vërteta thuhet siç është

8-Kaloni kohë vetëm me njerëz që nxjerrin anën tuaj më të mirë.

Të ngjashme