Kryefjala Logo

Ju tregojmë vëndet ku mund të kaloni kohën në ditë të nxehta.

13 Maj, 2022 | 11:59 am

Temperaturat po rriten dhe ditët me shi duken larg tanimë.
Edhe pse stina e verës është gjerësisht nëpër botë e preferuar,temperaturat e larta na kufizojnë të dalim dhe mundësitë për 3 muaj në plazh nuk i ka pothuajse askush.

Sot kemi përzgjedhur disa vende që mund të vizitoni gjatë temperaturave të larta në vend se të rrini në shtëpi përpara televizorit.

1.Xhiro me biçikletë
Kështu merrni ajër të pastër dhe njëkohësisht mbani trupin në formë.

2.Shkoni në një koncert
Gjatë verës nuk mungojnë koncertet në natyrë.Nëse dëgjoni që në qytetin tuaj organizohet një koncert mos e mendo dy herë për të shkuar.

3.Shkoni në një shtëpi verore
E kem të gjithë një mik që ka një shtëpi në bregdet,ndaj organizohuni dhe largohuni për disa ore ose një fundjavë.

4.Organizo shtëpinë
Fresko shtëpinë duke bërë një ridizenjim të saj.

5.Piknik
Ushqimet që pëlqen,pije freskuese,natyrë e gjelbër,muzikë dhe shumë relaks.
Një piknik nuk del kurrë nga moda.

Të ngjashme