Kryefjala Logo

Ju tregojmë sekretet për të fituar zemrën e një burri të mirë

9 Tetor, 2022 | 2:11 pm

Kur më në fund takoni një burrë të mirë, jeni të lumtura.
Pritja ju bën të mendoni për atë që është e mundur për të ardhmen e marrëdhënies suaj dhe ju bën të filloni të kërkoni mënyra për të krijuar një tërheqje aq të thellë sa të fitoni zemrën e tij.

1-Thuaji se e vlerëson për gjithçka që është dhe bën
Vlerësimi është një sekret i madh për të fituar zemrën e një njeriu të mirë.
Nëse e vlerësoni atë që bën, ai do të bëjë më shumë.
Kur vlerësoni atë që ju jep, ai nuk mund të mos hapë zemrën e tij.
“Faleminderit” është gjithçka që duhet të dëgjojnë për t’u frymëzuar. Kjo u jep atyre një ndjenjë të arritjes sepse, në zemrat e tyre, ata lulëzojnë duke ju dhënë atë që ju bën të lumtur.

Në botën e një mashkulli, vlerësimi nuk mund të teprohet kurrë.
Ata kurrë nuk lodhen duke dëgjuar fjalët tuaja të mirësisë dhe kjo do të krijojë një themel që ai të ndërtojë me ju.

2- Admiroje atë
Shumica e grave nuk janë të vetëdijshme se çfarë energjie mund t’i japin burrave. Admirimi juaj mund të frymëzojë një njeri të mirë që të bëhet njeriu që dëshiron të jetë. Kur admironi disa aspekte të tij dhe ja thoni atij, ai rilind.
Kjo sepse admirimi juaj frymëzon një njeri të mirë që të ketë një sens qëllimi që është më i madh se ai.
Një njeri i mirë do t’ju shohë si një pjesë të rëndësishme të jetës së tij dhe dikë me të cilin dëshiron ta ndërtojë atë jetë.

3-Tregoni respekt ndaj tij
Nuk është se meshkujt e mirë nuk duan intimitet fizik.
Ata bëjnë dhe kjo është një gjë e mirë,por ajo që ata duan më shumë se kaq është respekti dhe një njeri i mirë do të jetë më se i gatshëm ta fitojë atë.
Çfarë e bën një mashkull të ndihet i respektuar?
Thjesht pyesni atë për mendimet, sugjerimet dhe idetë e tij! Për shembull, mund të thuash, “Kam pyetur veten se si të bëj filan gjë..çfarë mendon?”

Kjo është arsyeja pse fitimi i respektit tuaj është kaq i rëndësishëm për ta dhe kritike për ndërtimin e një marrëdhënieje të qëndrueshme.
Kur e respektoni ai e di se mund t’ju besojë.

Të ngjashme