Kryefjala Logo

Ju prezantojmë disa tipologji femrash që meshkujt nuk i durojnë dot

27 Mars, 2022 | 11:50 am

Meshkujt nuk duan kur femrat shesin shumë mend.
Në një hulumtim i bërë në Britani të Madhe ku kanë marrë pjesë 750 vullnetarë, e nga meshkujt, 60 prej tyre thanë që nuk preferojnë të shoqërohen me ato femra të cilat përfshihen në çdo temë.

Nga ana tjetër, 65 % e pjesëmarrësve në këtë studim kanë thënë që meshkujt të cilët qëndrojnë në grupe më të mëdha , që heshtin dhe lejojnë që të jenë në hije,krahasuar me ata të cilët “nuk mbyllen” brënda një guacke gjithmonë zgjedhin këta të dytët!

Domosdo pasi këta njerëz imponohen më shumë në shoqërinë e tyre.

Ajo që është minus për damat, për meshkujt është plus dhe e kundërta, thotë njëri ndër hulumtuesit, Tim Jakobs.

Kjo me siguri është e lidhur me strukturën e trurit, sepse është e njohur që ajo dallohet te vajzat dhe te meshkujt. 

Të ngjashme