Kryefjala Logo

Jo një por tre shërbime DHURATË! “Allure Beauty” sapo lancoi një super Giveaway, ç’prisni akoma?

23 Maj, 2024 | 7:10 pm

“Allure Beauty” është qendra më e mirë estetike në rajon, e cila tashmë vizitohet edhe nga VIP-at shqiptarë dhe ata ndërkombëtarë… Shpeshherë “Allure Beauty” bën oferta për trajtimet dhe produktet por këtë herë ka realizuar një super
Giveaway.

Nëpërmjet këtij Giveaway ju mund të përfitoni tre shërbime: Dhuratën më të bukur këtë verë, ua mundëson vetëm Allure Beauty!

Dermapen
Mezoterapi lifting dhe rigjeneruese
Prp (Platelet Rich Plasma)

Të gjitha këto trajtime vetëm për një fitues.
Hapat janë shumë të thjeshtë, ju duhet vetëm të:
•Bëni tagg 3 miqtë tuaj në koment
•Duhet të keni follow ju dhe miqtë që bëni tagg faqet @allureebeauty @allureshop @jamber.eu
•Bëni sa më shumë komente që të rritet shansi për të fituar!

Fituesi shpallet në datën 22 qershor!

Për tu bërë pjesë e këtij super Giveaway mjafton të klikoni linkun më poshtë;

GIVEAWAY ALLURE BEAUTY

Të ngjashme