Jeni grupi i verës apo grupi i dimrit?Ja çfarë kuptimi ka preferenca juaj

12 muaj më parë

Vera është një stinë sa e dashur aq edhe e urryer.
Nëse dëgjon adhuruesit e të ftohtit, do të dëgjosh për verën si stinë në të cilën mbytesh, më e vështirë të punosh, ka mushkonja dhe bletë kudo etj.
Me pak fjalë, ata e shohin gjithçka si një përpjekje të madhe.

Nga ana tjetër, ata që mbështesin verën priren të mendojnë se të gjitha stinët e tjera janë të kota, se jeta është e bukur vetëm nëse është e nxehtë dhe se gjithçka që përjeton në verë ka një shije më të ëmbël.

Ju jeni një person ekstrovert ose introvert
Introvertit i pëlqen të strehohet në mbulesën e dimrit dhe në përkëdheljen e çajit të nxehtë bimor.
Nëse ai është vetëm, aq më mirë për të!

Ekstrovertit i pëlqen të rrethohet me miq, njerëz për t’u takuar, evente për të marrë pjesë dhe e gjithë kjo është shumë më e këndshme ta përjetosh jashtë në lirinë që ndjen në një klimë të favorshme.

Ata që e duan verën dinë të përshtaten me ndryshimin e mjedisit dhe kushteve.
E bën me veshje, me qëndrim, ankesat i lë mënjanë dhe thjesht jeton në të tashmen.

Këta njerëz preferojnë të përjetojnë ndryshime, të rrezikojnë dhe më pas të përshtaten në vend që të qëndrojnë aty ku kanë filluar.

Të ngjashme