Jemi të sigurt se e dimë fantazinë tuaj më të çmendur nën çarçaf..Po ju?

3 muaj më parë

Nëse stresohesh lehtë dhe seksi të duket me raste arsye për t’u ndjerë në ankth: I thua të dashurit të të shohë dhe mos të të prekë (në fillim).

Ai është i veshur si vrasës dhe ti je shpirtërisht në qiellin e shtatë.

Je person që mendon shumë për të tjerët, kërkon falje edhe kur faji nuk është i yti: Në mes të aktit seksual, ti sjell një lodër magjike që e çmend partnerit.

Më pas e lë të shtihet krah teje duke mos e besuar çfarë ka provuar.

Je social dhe shumë i shoqërueshëm dhe fobia jote më e madhe është të marrësh si përgjigje (me mesazh) një fjalë të vetme: Ti je drejtues i një orgjie dhe për të gjithë ke përgatitur supriza. Festa është festë vetëm nëse e organizon ti.

Je i/e fiksuar me çdo marrëdhënie dhe mundohesh të gjesh probleme edhe aty ku nuk ka: Mendo ‘Fifty Shades’  sikur ta kesh shkruar vet dhe i thua partnerin çfarë do. Personi do bëjë çfarë t’i thuash ti.

Të ngjashme