Kryefjala Logo

Jemi në muajin e Demit dhe ju njohim me të metat e tij

2 vite më parë

Demi jep shpesh përshtypjen e një shenje arrogante dhe egoiste.
Priren të mos dëgjojnë çfarë të tjerët kanë për të thënë.

Në debate mendojnë se kanë gjithmonë të drejtë dhe ofendohen nëse i kundërshton.
Nuk duan të marrin urdhra nga askush jashtë pune.

Nëse i thua se kanë gabuar bëhen nervozë dhe të padurueshëm.
Kanë një hije dyshimi për këdo që i afrohet.

Frika nga mashtrimi i bën njerëzit e shenjës së Demit shumë dyshues dhe selektiv tek njerëzit.

Adhurojnë lekët dhe duan të shpenzojnë por vetëm lekët e të tjerëve ama,të vetat i ruan me fanatizëm.

Të ngjashme