Kryefjala Logo

Jemi lodhur kot. Është kaq e thjeshtë të bësh dikë për vete

2 vite më parë

Sa të rrini dhe të prisni për një mrekulli,merreni vetë iniciativën drej personit që pëlqeni.

Nëse po kërkoni të godisni në shenjë, atëherë duhet të lexoni këtë listë me disa fakte psikologjike që mund të bëjë dikë t’ju ketë qef menjëherë!

1. Tregojini se e pëlqeni
Ka shumë gjasa të merrni mbrapsht të njëjtën ndjenjë sepse njerëzit ndjejnë mbështetje dhe ngrohtësi nga partneri i tyre madje ndihen të vlerësuar.

2.Ndaj një sekret
Kjo gjë i bën të ndihen më afër me ju dhe kështu krijojnë besim dhe janë gati të ndjajnë sekretet e tyre me ju gjithashtu.

3.Kërko falje
Studimet thonë se është një metodë e mirë për të rritur besimin e dikujt ndaj teje duke intreguar se jeni të kuptueshëm .

4.Fokusin vetëm aty
Përqëndrohu tek nevojat e atij personi, besimet dhe dëshirat e tyre për jetën. Lërini mënjanë për një moment nevojat tuaja dhe tregoni interes tek partneri sepse rezultatet do t’ju habisin edhe ju vetë.

Të ngjashme