Je afër të 30-ave? Të tregojmë se çfarë ndodh me ty

1 muaj më parë

Nëse ke mbushur 30 vjeç trupi nis të ndryshojë dhe disa nga ato ndryshime mund të jenë surprizuese dhe të reja për ne.

Ne kemi mbledhur për ju informacione që tregojnë se çfarë duhet të prisni në të 30-tat tuaja.

•Turi zvogëlohet por mos u tremb pasi truri di të përshtatet. Më e “keqja” që mund të ndodhë është që me kalimin e viteve të keni probleme me kujtesën episodike.

•Gjendrat e djersës zvogëlohen ndaj edhe do djersisni më pak.
Tek femrat ndikon menopauza dhe niveli hormonal.

•Nuk do sëmureni më aq shpesh dhe kjo sepse sistemi imunitar është bërë më i fortë.

•Do të keni më pak dëshirë të hani pasi shqisa e shijimit dobësohet.

•Masa muskulare bie më shpejt pasi fuqia e trupit bie me kalimin e viteve.

•Metabolizmi rregullohet,me të vërtet nuk po humbisni kollaj peshë, por as nuk po hani aq shumë sa më parë.

•Personaliteti yt formohet dhe ti je vetvetja.

•Thonjtë tani do rriten më ngadalë si pasojë e qarkullimit të ngadaltë të gjakut.

•Dhëmbët nuk do të jenë më të ndjeshëm si më parë.

•Përfundimisht rreth të 30-ave juu ndiheni më të lumtur.

Të ngjashme