Kryefjala Logo

Javën më të mirë e ka pronotuar kjo shenjë horoskopi

5 muaj më parë

•Akrepi
Ju keni një zgjedhje për të bërë Akrep. Mund ta kaloni ditën me atë (ose me ata) që doni, ose mund të ngacmoheni duke e humbur ditën për diçka ose dikë që ju streson. Ju keni më shumë fuqi në këtë situatë sesa e kuptoni. Ju vetëm duhet të hapni sytë për të.

Me Trinin Retrograde të Plutonit Ceres dhe Hënën në Dashi, ky detyrim mund të jetë sepse individi tjetër është prind ose mësues.
Vetëm për shkak se ata janë të mërzitur nuk do të thotë se ata do të humbasin ditën tuaj. Ka një arsye pse njerëzit duhet të bëjnë miq me njerëz brenda grupmoshës së tyre. Të rinjtë shpesh ndihen të imponuar nga të moshuarit ndryshe.

Nuk ka nevojë të jesh i pasjellshëm. Një gënjeshtër e thjeshtë e bardhë mund të jetë e dobishme në një situatë të tillë. Ju gjithashtu nuk dëshironi të dukeni si mosmirënjohës. Mblidhni të gjitha palët së bashku nëse është e mundur, në mënyrë që të gjithë të mund të lëvizin rreth tryezës pa u ndjerë të lënë jashtë.

Të ngjashme