Javë e lodhshme?Sugjerime për një fundjavë të qetë

1 vit më parë

•Filloni me një plan
Bëni një plan të të gjitha gjërave që doni të bëni,një shëtitje në park apo nga liqeni, një udhëtim të shkurtër ose diçka tjetër.
E rëndësishme është ta çoni misionin deri në fund!

•Pak aktivitet fizik
Qoftë edhe një ecje me hap të shpejtë,do të ndiheni menjëherë shumë më mirë.

•Mos bëni asgjë
Shijoni të ndënjurin në divan duke parë një film apo serial.

•Planifikoni të dielën
E diela na trishton sepse pak orë na ndajnë nga e hëna,prandaj planifikoni një darkë ose diçka argëtuese gjatë paradites.

•Jo shumë punë shtëpie
Një zgjidhje do të ishte që të gjitha punët t’i bënit të premten në mbrëmje dhe fundjavën ta kishit të gjithën për veten.

Të ngjashme