Kryefjala Logo

Java e parë e vitit nuk do të jetë e thjeshtë për këtë shenjë

31 Dhjetor, 2022 | 12:50 pm

1 – 7 janar 2023, është java e parë e vitit dhe disa shenja të horoskopit janë ende të mbërthyer.
Ndjenja e bllokimit është ajo që e bën horoskopin javor të vështirë për këtë shenjë të horoskopit .
Duket sikur trupat tanë nuk janë mësuar me faktin se ne kemi ecur përpara në kohë, dhe ne jemi ende të shtrënguar pas gjërave që na përcaktojnë në mënyrat që dëshironim t’i kishim kaluar.
Për cilën shenjë bëhet fjalë?

•Demi
Entuziazmi juaj për vitin e ri zgjat një ditë para se t’i drejtoheni mënyrave tuaja të vjetra, që do të thotë se kjo është java që jeni vërtet dembel.
Sinqerisht, kjo është ‘rruga’ e fundit që dëshironi të arrini.
Dita e parë ju bën të dilni përreth duke u ndjerë entuziastë dhe të lehtë.
Megjithatë, në ditën e dytë, ju tashmë e kuptoni se ky qëndrim ‘çohu dhe shko’ mund të mos jetë aq i sinqertë sa doje të ishte.

jesa e mirë është se gjatë kësaj jave, e vetmja pengesë e vërtetë jeni ju, dhe duke qenë se e dini këtë tashmë, do të përballeni me të.
Për fat të mirë, askush nuk do të merret me rastin tuaj këtë javë, kështu që ju mund ta bëni atë të ndodhë me ritmin tuaj.
Ajo që e bën të vështirë për ty është se ndihesh sikur e ke zhgënjyer veten, por përsëri, je ti dhe e di se do të ktheheni në rrugën e duhur brenda një kohe të shkurtër.

Të ngjashme