Janë gratë apo burrat më romantikë?Çfarë thotë shkenca

1 muaj më parë

Të biesh në dashuri është një përvojë emocionale për pothuajse të gjithë, pavarësisht nëse është emocionuese, dërrmuese,provokuese, e frikshme apo e gëzueshme, midis çdo numri ndjenjash dhe kombinimesh të tyre.

Burrat bien në dashuri me shikim të parë më shpesh se femrat
Le të fillojmë me atë që vërejmë së pari për një person: pamjen e tyre, natyrisht. Dhe sigurisht, ne mund të kemi shikim të verbër nga dikush tërheqës.
Një studim thotë se burrat janë më romantikë se gratë.

Nga njerëzit e anketuar, 48% e djemve priren të bien në dashuri me shikim të parë krahasuar me 28 % të femrave.
Por ju duhet të pyesni veten:
A është vërtet kjo dashuri me shikim të parë … apo epsh me shikim të parë?

Thënë kjo, dashuria me shikim të parë nuk është domosdoshmërisht dashuri.
Nëse shkenca e kohëve të fundit na ka mësuar diçka rreth takimit, “dashuria me shikim të parë” është disi një koncept mashtrues.
Studiuesit kanë vërtetuar se vendimmarrja romantike kryhet në të vërtetë nga disa pjesë të ndryshme të trurit.

Të ngjashme