Janë gjëra kaq të thjeshta dhe ne i kemi bërë gjithë kohës gabim!

9 muaj më parë

1-Hekurosja e rrobave

Nëse jeni duke nxituar për të dalë dhe po drejtoni flokët, bëni mirë që edhe rrobat t’i hekurosni me pjastër. Hekuri do ju marrë kohë derisa të nxehet.

2-Buzëqeshje në foto

Për të arritur një foto perfekte bëni mirë që të mos nxirrni dhëmbët. Buzëqeshjet janë më tërheqëse.

3-Hapja e bananes

Banania duhet të hapet nga bishti. Në këtë mënyrë shmangni  çrregullsitë dhe lëkurat e brendshme të bananes.

4- Si hani një mollë

Molla duhet të hahet duke filluar nga bisht dhe poshtë. Në këtë mënyrë ju merrni vitaminat e duhura dhe nuk hidhni në mbeturina asnjë pjesë të saj.

Të ngjashme