Kryefjala Logo

Jamber po ju pret! Një super ofertë nga “Allure Beauty” për të gjithë ju që jetoni jashtë!

20 Qershor, 2023 | 11:12 am

“Allure Beauty” prej kohësh ka ofertat më konkurruese në tregun e mjekësisë estetike. Së fundmi ka realizuar një paketë për të gjithë ju që jetoni jashtë.

Mund të paguani 1000 euro për të përfituar Jamber dhe mund ta realizoni momentin që vini në Shqipëri. Sepse bukuria ka vetëm një emër: “Allure Beauty”.

BDC03A01 0682 4F12 930A CDD371382D9E

Sustat Jamber janë revolucion i mjekësisë estetike, të cilat kanë përmbajtje proteinike, dhe stimulojnë krijimin e kolagjenit në trupin tuaj. Aplikimi i Jamber bën lifting natyral të menjëhershëm, ndihmon në tendosjen, ritonifikimin e lëkurës, reduktimin e vijave të thella në fytyrë, çarjeve dhe rrudhave , bën korigjimin e asimetrive, rivolumizimin e zonave të cilat humbasin pjesën e dhjamit apo të kolagjenit (shkaktuar këto nga humbja në peshë, nga mosha dhe nga faktorë të tjerë të brendshëm apo të jashtëm). Sustat kanë rezultate të menjëhershme në më pak se 30 minuta kohë trajtimi. Rezultati vjen dhe përmirësohet çdo ditë, kjo është magjia e sustave Jamber. Në ndryshim nga trajtime te tjera me kohë më të shkurtër, benefitet e Jamber zgjasin deri në 5 vite. Pas 5 vjeçarit që ju keni aplikuar këtë produkt nuk do të ndiheni të plakur apo të rrudhur thjesht do të shihni se ka ardhur moment për një riaplikim.Mëposhtë ju prezantojmë me 3 llojet e sustave PDO:–Jamber F: Bën korigjimin e rrudhave dhe është susta e vetme që mund të kombinohet me përdorimin e fillerave pa shkaktuar shkrirjen e tij nën lëkurë. Video Player–Jamber I: Korigjon rrathët e zinj, rrudhat, lëshimin e lëkurës dhe çdo lloj problematike tjetër në zonën delikate të syve.
–Jamber T: është susta që realizon ngritjen e majës së hundës në këndin e saj perfekt 110’ ( gradë) kështu që ju nuk keni më nevojë të bëni kirurgji për të pasur hundën perfekte, apo procedura të tjera të rrezikshme. Jamber e realizon atë menjëherë, për vetëm 5 minuta. Përdorimi i sustave PDO është një proçedurë mjaft e sigurt për mjekun dhe për pacientin. Nga studimet e bëra rezulton se kjo tekonologji inovatore e prodhuesit Korean Neo Dr jep një rezultat me 99% të suksesshëm. Është një proçedurë e thjeshtë, pa dhimbje dhe sustat PDO treten gradualisht për 6 muaj duke u zëvendësuar me kolagjenin natyral që prodhon trupi i njeriut.

Të ngjashme