Kryefjala Logo

Ja se si ta riktheni shkëndijën romantike në të 40-at tuaja

1 vit më parë

A është kthyer marrëdhënia juaj dikur e gëzueshme në grindje, zemërim apo thjesht shmangie të njëri-tjetrit?
Nëse vërtet dëshironi të rindezni miqësinë dhe intimitetin në martesën tuaj, këtu janë disa gjëra të thjeshta që mund të provoni të bëni:

1. Jini më të vëmendshëm
Kjo nuk kërkon një gjest madhështor. Filloni ku jeni duke qëndruar dhe me atë që keni, dëgjoni partnerin.

2. Mos e zgjidhni partnerin tuaj
Mos zgjidhni çdo gabim që bën partneri juaj.
Bëni biseda për çështje që duhet të zgjidhen dhe hiqni dorë nga çështjet që nuk janë aq të rëndësishme.

3. Kaloni kohë cilësore së bashku
Shumica e njerëzve besojnë se të jetosh së bashku dhe të kalosh kohë janë e njëjta gjë.
Mund të kaloni gjithë kohën në botë me dikë dhe prapë të jeni të shkëputur.
Filloni duke bërë një shëtitje së bashku, duke parë një film, duke bërë punë, duke ushtruar së bashku ose thjesht duke ngrënë një vakt të veçantë.

4-Gjeni metoda për të qeshur sa më shumë së bashku! E qeshura krijon një atmosferë të qetë në martesë, duke e bërë burrin dhe gruan të ndihen të mbrojtur.

5-Vendosni telefonin tuaj në tavolinë.
Ne nuk e kuptojmë shpesh se të qenit i lidhur me telefonin ose kompjuterin tonë po na rrëmben mundësitë për të komunikuar me njëri-tjetrin. Partneri ynë meriton vëmendjen tonë të plotë dhe kontaktin me sy.

6-Flirtoni me njëri-tjetrin.
Flirtimi është po aq i rëndësishëm në të 40-at sa ishte kur u takuat për herë të parë. Ndoshta edhe më shumë.

6/Bëni shumë marrëdhënie intime.
Kur shkëndija shuhet në një marrëdhënie, jeta juaj intime shpesh ikën .
Intimiteti është një mënyrë e rëndësishme komunikimi mes partnerëve. Është një nga gjërat e pakta që është vërtet ‘e juaja’, veçanërisht nëse keni fëmijë.

Të ngjashme