Kryefjala Logo

Ish-i kësaj shenje horoskopi nuk ndalon dot së menduari për të

7 muaj më parë

Nëse keni menduar ndonjëherë nëse ish-i juaj po mendon për ju apo jo, ka shumë mundësi që nëse po mendoni për të, ata po mendojnë për ju. Pse? Sepse vetëdija është një vend i madh dhe mendimet tërheqin njëri-tjetrin, që do të thotë se nëse nxirrni një atmosferë, ajo vibrim del në univers dhe kumbon derisa të kapet nga ‘veshi’ i duhur vibrues

•Ujori
Ju keni qenë gjithmonë të hapur kur bëhet fjalë për marrjen e mesazheve eterike dhe në këtë ditë, 25 Prill 2023, gjatë kalimit të çuditshëm të Trinit të Hënës, Saturnit, do ta dini në zemrën tuaj se personi që keni qenë dikur në një marrëdhënie shumë e thellë, romantike me tani po mendon për ju. Është e qartë për ju, dhe përderisa nuk ka asnjë provë, nuk mund të tundni ndjenjën se kjo vjen vetëm nga ju.

Ju mund ta keni ëndërruar atë person vetëm një natë më parë, dhe me sinqeritet të plotë, mund të mos ketë shpjegim të mirë se përse ai mund të mendojë fare për ju … por ju e ndjeni atë dhe kur i ndjeni gjërat, ju jeni përgjithësisht i saktë për atë që po zgjedh. Sot është ajo ditë dhe ata po mendojnë për ju. Është më se e mundshme një gjë shumë pozitive gjithashtu, pasi ky person ju kujton si dashurinë e jetës së tij..

Të ngjashme