Kryefjala Logo

Intimiteti i domosdoshëm. Arsyet janë këto :

2 Prill, 2022 | 10:46 am

•Ju ndihmon për një gjumë të mirë.Pas orgazmës lëshohet prolaktin,që është hormoni relaksues.

•Djeg kalori-100 kalori djeg një mashkull dhe 70 femra.

•Ul nivelin e stresit dhe shtypjen e gjakut
Intimiteti i rregullt sjell përfitime në sistemin kardiovaskular kështu që ul rrezikun për sëmundjet e zemrës.

•Përmirson imunitetin
Nëse ju dhemb koka dhe injoroni marrëdhëniet intime,mos e bëni më!
Intimiteti ju forcon imunitetin dhe krijon rezistencë nga gripërat.

•Jetëgjatësia-Disa studime kanë dal në përfundimin se marrëdhëniet intime ndikojnë për një jetëgjatësi më të gjatë.

•Çlirohet hormoni i dashurisë
Gjatë intimitetit oksitoksina çlirohet dhe forcon lidhjen me partnerin.

Të ngjashme