Instagram: Çfarë të zgjidhni midis profilit privat dhe atij publik?

1 javë më parë

A ju pëlqen të ndani momente të ditës suaj, fraza apo imazhe që kanë frymëzuar një moment të veçantë të jetës suaj me miqtë tuaj dhe në përgjithësi me rrjetin tuaj?
Atëherë profili personal në Instagram është i duhuri për ju.
Nëse arsyeja juaj kryesore për përdorimin e kësaj platforme është të ndani pasionet ose idetë tuaja me të dashurit dhe ndjekësit tuaj atëherë privatësia është e përsosur për ju dhe nuk keni nevojë të kaloni në një llogari publike dhe profesionale.

Nëse përdorimi që ju i bëni është i lidhur rreptësisht me sferën tuaj private dhe nuk është i lidhur me një projekt biznesi të vogël apo të madh apo aktivitet sipërmarrës, atëherë nuk keni arsye të kaloni në një llogari profesionale.

Vazhdoni në mënyrë paqësore të ndani fotot tuaja dhe historitë tuaja me rrjetin tuaj dhe argëtohuni pa pasur nevojë të mendoni për gjenerimin e klientëve kryesorë ose shfrytëzimin e përmbajtjes së markës.
Mos harroni se profili personal në Instagram është i vetmi lloj llogarie që mund të jetë privat dhe ky është një avantazh i madh, veçanërisht për privatësinë.

A është qëllimi juaj të bëhesh krijues ose blogger?
Atëherë mund të jetë vërtet e dobishme të kaloni nga një profil privat në një profil publik.
Profili publik në Instagram ndahet në dy lloje.
Instagram vë në dispozicion të përdoruesve llojin e llogarisë që quhet biznes dhe llojin e quajtur krijues.

Idealja për krijuesit e përmbajtjes është lloji i krijuesit.
Krijuesi i llogarisë është një llogari profesionale e krijuar posaçërisht për ata që krijojnë përmbajtje në lidhje me një markë.

Nëse nuk zotëroni një kompani ose nuk keni një biznes të drejtpërdrejtë por krijimi i përmbajtjes në lidhje me një markë po bëhet puna juaj dhe dëshironi të përfitoni me të drejtë prej saj, atëherë profili profesionist i krijuesit është ajo që duhet të mendoni seriozisht për të promovuar në një mënyrë për të synuar përmbajtjen tuaj.

Keni një kompani dhe dëshironi ta promovoni atë në Instagram duke përdorur mjete të vlefshme për konvertime dhe më shumë? Atëherë profili profesional i biznesit mund të jetë për ju.
Po në lidhje me blerjet në Instagram?Hapja e dyqanit tuaj në këtë platformë është vërtet e thjeshtë dhe me një klikim mund të shisni produkte që lidhen me markën tuaj.

Pra zgjedhja midis një profili privat ose publik në Instagram është vetëm çështje nevojash.
Bëni zgjedhjen tuaj sipas nevojave tuaja.

Të ngjashme