Impulsivët e horoskopit janë këto shenja:

7 muaj më parë

Dashi
Ata e duan emocionin që marrin nga vendimet e minutës së fundit. Ata janë të paduruar dhe impulsivë dhe për këtë arsye shpesh pendohen për vendimet e marra me nxitim.
Binjakët

Binjakët pëlqejnë gjêrat spontane. Atyre nuk u pëlqen të planifikojnë shumë ose t’i ndërlikojnë gjërat duke menduar shumë. Ata janë të pamatur, aventurierë dhe impulsivë. Ata gjithashtu priren të mërziten lehtësisht nga një rutinë monotone dhe kështu kërkojnë gjëra të reja.
Shigjetari
Shigjetarët nuk u pëlqen të bëjnë të njëjtat gjëra vazhdimisht dhe janë gjithmonë në kërkim të emocioneve. Ata janë gjithashtu shumë të paduruar dhe kështu, mund të marrin vendime të pamatura dhe të përfundojnë duke u penduar më vonë.

Të ngjashme