Ide të thjeshta për të ndezur pak takimin tuaj të rradhës:

3 muaj më parë

– Krijoni një listë këngësh që mund t’i shijoni duke bërë xhiro në makinë.

Koha e ndarë bashkë duke dëgjuar muzikë do ju bëjë ta njihni më mirë njëri-tjetrin.


– Uluni jashtë, nisni një lojë me kuic dashurie në telefon dhe më pas krahasoni rezultatet.


– Merrni disa pica, konsumojini ato kudo të ndodheni pa kurrëfarë problemi duke u treguar sa më të lirshëm.


– Luan një lojë volejboll në plazh apo në një ambient ku keni dhe miq apo njerëz të tjerë.

Sfida në lojë do e nxehë më shumë (për mirë) situatën mes jush.


– Sfidoni njëri tjetrin në një lojë tenisi. Ai që humbet gatuan darkën.


– Pretendoni se po shkoni në ‘Disneyland’ dhe vizitoni vendin antik më të afërt që keni.

Të ngjashme