Kryefjala Logo

Ide për thonjtë e rradhës me temën e Halloween-it

4 muaj më parë

Një herë në vit na lejohet të bëjmë “çmendurira” me thonjtë dhe ku ka më mirë se festa e Halloween-it për ti transformuar thonjtë tuaj në krijesa të vogla të frikshme si më poshtë:

IMG 3182 IMG 3183 IMG 3184

IMG 3185 IMG 3186 IMG 3187

IMG 3188 IMG 3189 IMG 3190

IMG 3191 IMG 3192 IMG 3193

Të ngjashme