Kryefjala Logo

I dhuron një veshkë të dashurit dhe mëson se ai e ka tradhëtuar:”Nuk ka rëndësi, do ta bëja përsëri”

28 Nëntor, 2023 | 11:31 am

Kjo është Colleen.

Ajo është 30 vjeç, jeton në Kaliforni, Shtetet e Bashkuara.

Është viti 2015. Ajo takon një djalë. Bie ne dashuri. Ai është i sjellshëm, i respektueshëm, shumë besimtar. Ai e paralajmëron atë. Kam sëmundje kronike të veshkave, nuk e di si do të përfundojë.

Colleen i merr dorën. Së bashku do ta zbulojmë. Marrëdhënia e tyre rritet. Pa i thënë asgjë, Colleen fillon të mësojë për dhurimin e veshkave dhe bën një test. Ajo ndihet më e qetë.

Një vit kalon. I dashuri befas përkeqësohet. I nënshtrohet një operacioni dhe shkon në dializë. Vetëm një transplant mund ta shpëtojë atë.

Colleen bën përpara dhe i tregon atij dhe mjekëve analizat. Shpresoja të mos vinte ky moment, por jam gati.

I dashuri është mosbesues dhe thotë të mendojë përsëri. Colleen është e frikësuar për vdekje, por ajo dëshiron ta bëjë atë.

Transplanti është i suksesshëm. Ajo dhe i dashuri i saj kthehen së bashku, pak nga pak ata kthehen në

jetën e tyre.

Një mëngjes ai kthehet në shtëpi pas një udhëtimi në Las Vegas për një festë beqarie. Ai duket i trishtuar.

“Dashuri, më duhet të të them diçka,të tradhëtova”. Colleen është e tronditur. Vetëm shtatë muaj më parë ajo i dha atij një pjesë të vetes. Ajo besonte verbërisht.

Ajo fundoset në një humnerë. Gjithsesi mundohet ta vazhdojë lidhjen, por në fund ndahen.

Colleen-it i duhet pak kohë për të përpunuar zemërimin e saj.

Në çdo rast ajo nuk është penduar. Edhe duke ditur fundin, ajo do ta bënte përsëri. Ajo është krenare për veten.

Ajo shpëtoi një jetë, nuk ka asgjë më të bukur.

Të ngjashme