Kryefjala Logo

I dashuri i akuzuar për tradhti pasi puthi ish-të dashurën që ishte nën aparatet që e mbanin në jetë

20 Nëntor, 2023 | 12:06 pm

Burri shpjegoi se ishte duke u takuar me një grua, e cila u përfshi në një aksident vërtet të keq me makinë dhe duhej të vihej në mbështetje jete.

Prindërit e saj i thanë djalit të vazhdonte dhe të shihte njerëz të tjerë, kështu që pas shumë terapive, ai bëri pikërisht këtë.

Njihuni me Katie, të dashurën e tij të re, për të cilën burri pretendon se ka “tipare të ngjashme” me ish-in e tij që po vdes, Anna.

Ai dhe Katie ishin mirë derisa ai mori lajmin se prindërit e Anna-s donin ta hiqnin atë nga mbështetja e jetës. Përpara se ta bënin, i dashuri e puthi ish-in e tij në buzë për herë të fundit dhe i tha se e donte.

Në funeralin, ku Katie mori pjesë, ai lexoi eulogjinë dhe tha se e donte Anën. Kur u përball me Katie, e cila e pyeti se çfarë donte të thoshte me këtë, ai i tregoi asaj se si e puthi Anën në dhomën e spitalit dhe Katie shpërtheu mbi të. Katie e quajti atë një mashtrues dhe shkoi të qëndronte me prindërit e saj për shkak të asaj se sa e mërzitur ishte.

Njerëzit kanë kufij të ndryshëm kur bëhet fjalë për mashtrimin.

Për disa çifte, tradhtia nuk ndodh derisa një person të flejë me dikë jashtë marrëdhënies. Për të tjerët, diçka aq e thjeshtë sa mbajtja e sekreteve është ajo ku ata nxjerrin kufirin. Edhe ekspertët debatojnë se çfarë vërtet llogaritet si mashtrim në marrëdhënie. Sipas çifteve dhe terapistit familjar Jordan Madison,mënyra më e thjeshtë për të përcaktuar tradhtinë “varet nga ajo që çifti vendos për marrëdhënien e tyre”.

Në këtë rast, burri pranoi në postimin e tij se ai “ndihej fajtor” për puthjen e Anës për lamtumirë – megjithatë, vdekja e afërt e ish-it e ndërlikon çështjen, pasi ajo nuk ishte një kërcënim i menjëhershëm për marrëdhënien e re.

Ajo që tregoi, megjithatë, ishte se burri me siguri nuk ishte gati të largohej nga Anna, duke e vënë Katie në një situatë të vështirë.

Të ngjashme