Kryefjala Logo

Mënyrat e vogla të praktikimit të magjisë (reale) mund të ndezin jetën tuaj të dashurisë’

3 muaj më parë

Si të përdorni magjinë për të sjellë dashurinë e vërtetë në jetën tuaj:

•Provoni një “magji të tasit me sheqer”

Kjo është një nga magjitë e mia të preferuara të dashurisë. Është kaq e thjeshtë.

Do t’ju duhet një tas ose kavanoz sheqeri me një kapak, sheqer, një stilolaps, letër dhe kuarc rozë.

Së pari, mendoni për atë që dëshironi të tërheqni. Për shembull, mund të dëshironi dashuri të qëndrueshme me njeriun e duhur. Shkruajeni këtë në një copëz të vogël letre, së bashku me tre cilësitë që dëshironi në marrëdhënie, si argëtimi, mbështetja, rritja, respekti, dashuria, e kështu me radhë.

Rrotulloni letrën fort për t’u siguruar që të bëhet një rrotull i vogël dhe vendoseni në fund të tasit tuaj të sheqerit.

Nëse dëshironi, shtoni disa kristale të vegjël kuarci rozë. Më pas mbulojeni me çdo lloj sheqeri. Më pas, përziejeni dhe thoni atë që keni shkruar me zë të lartë dhe përfundoni me, “Kjo ose diçka më e mirë”.

Vendoseni mbulesën në tas ose kavanoz. Unë përdor tasin tim të vërtetë të sheqerit dhe e bëj këtë çdo ditë. Ose vendosni kavanozin tuaj në altarin tuaj të dashurisë ose dritaren e kuzhinës dhe përziejeni çdo javë. Çfarëdo që ju duket e drejtë.

•Shkruani një letër partnerit tuaj të ardhshëm

Kjo është mundësia juaj për të komunikuar drejtpërdrejt me partnerin ose bashkëshortin tuaj të ardhshëm.

Blini një kartolinë martese (ose ditën e Shën Valentinit ose ndonjë kartolinë tjetër romantike) dhe shkruani një shënim për këtë person të rëndësishëm sikur të ishit në një lidhje tani.

Tregoni se sa shumë i vlerësoni cilësitë e tyre dhe se sa vetëm të qenit me ta ju ka hapur jetën.

Ky është një ushtrim i bukur për t’ju vënë në kontakt me marrëdhënien e ëndrrave tuaja.

Kur të përfundoni së shkruari, vendoseni kartën në këndin tuaj të dashurisë dhe kthehuni dhe lexoni periodikisht për të rifreskuar këtë vizion në mendjen dhe trupin tuaj. Është një mënyrë e shkëlqyer për të përforcuar atmosferën tuaj të dashurisë.

Të ngjashme