Kryefjala Logo

Horoskopi mrekullueshëm për këtë shenjë horoskopi!

19 Tetor, 2023 | 12:33 pm

Me Hënën në Shigjetar që ndriçon qiellin tani, fokusi është të ndiqni zemrën tuaj dhe të bëni miq në vendet më të pamundshme.

Nëse kjo do të thotë të dilni nga zona juaj e rehatisë dhe të shkoni në një udhëtim solo diku, bëjeni!

•Virgjëresha

(23 gusht – 22 shtator)

Virgjëresha, sot do të jetë një ditë jashtëzakonisht produktive për ju.

Ju madje mund të vini re më shumë detaje se zakonisht që do t’ju ndihmojnë të forconi idetë dhe strategjitë tuaja ose t’ju ndihmojnë të rregulloni mirë vendimet tuaja.

Puna me të tjerët në vendin tuaj të punës ose brenda familjes do të jetë një përvojë më e lehtë sot.

Ju madje mund të kuptoni se komunikimi efektiv ishte e vetmja gjë që bllokonte shoqërinë e mirë mes të gjithëve.

Venusi në Virgjëreshë dhe Afërdita Neptuni i palidhur në Peshqit janë në këndin tuaj. Ata ju kujtojnë se nuk duhet të shmangni të provoni diçka të re, veçanërisht në bukurinë dhe rregullimin e garderobës.

Ju nuk po i jepni vetes merita të mjaftueshme. Disa prej jush do të përfitojnë duke punuar në çështjet e imazhit të trupit tuaj dhe duke çrrënjosur ato besime të kushtëzuara.

Shkrimi i mendimeve tuaja për të njëjtën gjë do t’ju sjellë një ton qartësie.

Mund të punoni edhe me kuarc zjarri për të niveluar energjinë dhe fokusin tuaj të brendshëm.

Por biseda me një mik të besuar mund të ketë të njëjtin efekt për disa prej jush.

Të ngjashme