Kryefjala Logo

Horoskopi i jep mësime të vlefshme kësaj shenje

3 muaj më parë

Cilën shenjë paralajmërojnë yjet në këtë muaj feshtash?

•Gaforrja

8 dhjetor 2023, mund të shënohet në kalendarin tuaj si dita që keni lënë mënjanë për të realizuar diçka të madhe. Ndërsa ndiheni absolutisht optimistë për t’i kryer të gjitha, do të zbuloni se rruga e ditës është e mbushur plot me pengesa. Ju madje mund të qeshni, megjithëse ironike, me rrjedhën e qëndrueshme të pengesave që duket se shfaqen vazhdimisht, të cilat të gjitha ju pengojnë të bëni gjithçka që keni vendosur të bëni.

Kur kemi një tranzit të tillë si Hëna e Akrepit në katror Plutoni, ne po shikojmë pikëpamjet e kundërta dhe egot që i mbështesin ato. Nëse do të ishte vetëm për të debatuar për të vërtetuar se ajo që duhet të bëni ka një arsye të vlefshme, do të ishte një gjë. Prapëseprapë, në këtë ditë, Gaforre, do të përballeni me dikë që nuk është aq i investuar në arritjet tuaja sa është për të pasur të drejtë, duke e shtyrë peshën e tij dhe duke qenë një telash i gjithanshëm vetëm sepse mundet.

E gjithë kjo ju shtyp dhe ju bën të ndiheni të pafuqishëm. Nuk kishit qëllime për të qenë ‘më i miri’ ose për të luftuar në rrugën tuaj drejt majës. Gjithçka që dëshironit në këtë ditë, 8 dhjetor 2023, ishte të bënit gjënë e duhur. Siç qëndron, kalimi i hënës së Akrepit në katror Pluton nxjerr të gjithë ‘të këqijtë’ dhe ju ka ngecur në një vend ku nuk mund të ecni përpara dhe nuk mund të arrini atë që keni vendosur të bëni.

Të ngjashme