Kryefjala Logo

Horoskopi i dashurisë për këtë shenjë të zodiakut!

11 Gusht, 2023 | 2:07 pm

Ndiqni zemrën tuaj,por besoni shpirtin tuaj.

E vetmja gjë që ka rëndësi është e vërteta juaj, si ju bën të ndiheni partneri juaj, dëshirat në zemrën tuaj dhe aftësia juaj e palëkundur për të ndjekur zemrën .

Besimi në shpirtin tuaj, pjesë e juaja që gjithmonë do të dijë se kush dhe çfarë është menduar për ju, është gjithashtu thelbësore.

•Dashi

Dita më e mirë për dashurinë: e martë, 15 gusht 2023 Asteroidi Juno kalon në Luan më 15 gusht, duke aktivizuar sektorin tuaj të përkushtimit dhe gëzimit.

Juno sundon martesën dhe ky vend i jetës suaj e tërheq fokusin tuaj në atë që vërtet dëshironi të angazhoheni.

Këtu ka një paralajmërim.

Nuk ka të bëjë vetëm me angazhimin nga një hapësirë logjike apo racionale, por ajo që do të sjellë më shumë gëzim në jetën tuaj.

Ju keni mbaruar duke u vendosur për çdo gjë që ju largon nga një jetë pasionante dhe e përmbushur.

Duke përqafuar energjinë e Junos, lumturia dhe dashuria kalojnë në krye të çdo vendimi që merrni.

Juno në Luan do të luajë kundër Venusit Retrograde në këtë shenjë të zodiakut, duke ju ndihmuar të kuptoni se ku e keni dhënë fuqinë tuaj apo jeni angazhuar për arsye që nuk i tingëllojnë shpirtit tuaj.

Mos e nënvlerësoni rëndësinë e lumturisë pasi e lejoni veten të liroheni në një kapitull të ri të shkëlqyer.

Të ngjashme