Kryefjala Logo

Horoskopi është ‘pak problematik’ për këtë shenjë të horoskopit

2 Maj, 2023 | 2:12 pm

Ditët e zeza janë këtu miqtë e mi dhe edhe pse kjo mund të tingëllojë paksa negative, e vërteta është se kështu do të ndihemi sot, pavarësisht se sa madhështore dhe e lavdishme mund të na duket e nesërmja.

•Virgjëresha
Ju do të qëndroni brenda kufijve të familjes sot, që do të thotë se do ta vlerësoni ndikimin e trinit të Hënës, Plutonit si grindje dhe goditje me thikë…dhe të gjitha të drejtuara ndaj dikujt që e doni dhe e keni të afërt.
Ju as mund të mos jeni në gjendje të duroni sa larg mund të shkoni, sa i keq mund të jeni, por tani nuk do të jeni në gjendje ta ndaloni veten, sepse, në një nivel të errët, në fakt ju pëlqen ta grisni këtë person në copa. , sikur e meritojnë inatin tuaj ose më keq: e kanë kërkuar.

Ata nuk e kanë kërkuar dhe çdo gjë që nuk ju pëlqen tek ky person, sigurisht që nuk ju jep të drejtën t’i bëni copë-copë, siç do ta bëni sot. Jeni i keq, një Grinch i vërtetë dhe nëse e shtyni shumë larg, do të jeni të indinjuar për gjithë jetën. Mundohu ta lehtësosh pak, pasi e di që as nuk i ke ndër mend gjërat që do të thuash.

Të ngjashme