Kryefjala Logo

Horoskopi është jashtëzakonisht sfidues për këtë shenjë të horoskopit

21 Shkurt, 2024 | 9:51 am

Ndërsa Hëna përballë Marsit është në qiell, ne mund të kalojmë jashtë bordit…
•Akrepi
Askush nuk e vendos Akrepin në qoshe. Më 21 shkurt 2024, ju do të jeni aktori që luan rolin e ‘foshnjës’ dhe në momentin që do të shihni dikë që përpiqet t’ju ‘fusë në qoshe’, do të veproni në mënyrë aq mbrojtëse saqë në fakt mund t’i goditni njerëzit. Dhe kjo, sigurisht, do t’ju bëjë edhe më të inatosur.

Në këtë ditë, 21 shkurt 2024, ju veproni në atë mënyrë që përfundoni duke e bërë veten shumë më keq sesa mund ta imagjinoni.

Ajo që po ndodh është se gjatë Hënës përballë Marsit, ju jeni në kundërshtim me logjikën. Ju dëshironi që gjërat të kenë kuptim dhe dëshironi të jeni në gjendje të kuptoni hollësitë e asaj që njerëzit thonë. Megjithatë, ka diçka në lidhje me energjinë e Marsit që ju bën të lexoni pothuajse gjithçka që dikush thotë. Sigurisht, do t’i shihni të gjitha negativisht.

Kjo ju vë në mbrojtje dhe u tregon të tjerëve se jeni shumë dramatikë. Dhe nëse ka pasur ndonjëherë një ditë për të vërtetuar se do të shkosh për çmimin e Akademisë, është kjo ditë, 21 shkurt 2024, sepse thjesht nuk mund ta ndihmosh veten, Akrep.

Të ngjashme